MS CONCEPT ApS
Sankt Kjelds Plads 3
DK - 2100 København Ø
CVR: 27248365

Telefon: +45 70 26 94 30
Mobil: +45 31 16 22 66


E-mail: info@ms-concept.dk

​Erhvervsrengøring af højeste kvalitet

Mangler du en dygtig rengøringsvirksomhed i København og omegn til at klare din erhvervsrengøring, så kan MS Concept hjælpe dig godt på vej. Vi hjælper gerne alle typer af virksomheder med at få klaret deres erhvervsrengøring. Når det kommer til vores rengøring, så hjælper vi gerne både store og små virksomheder med at få gjort rent, sådan at virksomheden kommer til at se pæn og ren ud hver dag.

Vi rummer mange aspekter af erhvervsrengøring

Når man taler om erhvervsrengøring, så dækker ordet over mange forskellige aspekter af rengøring. Det handler nemlig ikke blot om at få tørret de værste overflader over og få støvsuget gulvet. Vi kan nemlig tilbyde hjælp med mange forskellige aspekter af rengøring til erhverv. 

Vi kan blandt andet tilbyde at hjælpe med tæpperens samt rensning af filtre rundt omkring i virksomheden. Udover de mere almindelige rengøringsopgaver, så påtager vi os også gerne specialopgaver inden for erhvervsrengøring, hvis du har noget, der er brug for ekstra hjælp til.

Få kvalitetsarbejde til en god pris

Vi kan tilbyde vores kunder et rigtig godt stykke kvalitetsarbejde til en meget fordelagtig pris. Vi sørger altid for, at vi selv kan være 100 % tilfredse med det stykke arbejde, vi leverer, sådan at vores kunder altid er garanteret erhvervsrengøring af den absolut højeste kvalitet. Vi er meget fleksible, sådan at vi kan få din rengøring til at passe ind i netop dit skema.

Hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed i forhold til erhvervsrengøring i Københavnved at udfylde vores kontaktformular. Du kan også ringe til os på telefon  31 16 22 66 eller sende en e-mail til ​info@ms-concept.dk​.

​BOOK ET MØDE

Book et gratis møde med vores kunderådgivere.

Det koster dig ikke en krone!

Udfyld formurlaren og vi ringer dig op hurtigst muligt.

 
 
Book et møde
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sankt Kjelds Plads 3, kld.     |     2100 København Ø     |     Tlf.:  31 16 22 66     |     Mail: info@ms-concept.dk     |     CVR: 31502284