MS CONCEPT ApS
Sankt Kjelds Plads 3
DK - 2100 København Ø
CVR: 27248365

Telefon: +45 70 26 94 30
Mobil: +45 31 16 22 66


E-mail: info@ms-concept.dk

Firmarengøring - få et behageligt arbejdsmiljø

Mangler du et dygtigt rengøringsfirma i København og omegn til at klare din firmarengøring? Så er MS Concept lige netop det firma, som du leder efter. Vi specialiserer os inden for firmarengøring, og vi har værktøjet til at klare den i den absolut bedste kvalitet.

Hvad kan vi tilbyde inden for firmarengøring?

Hos MS Concept kan vi tilbyde dig hjælp til firmarengøring. Når der er tale om firmarengøring, så er der nogle bestemte rengøringsopgaver, som vi kan hjælpe din virksomhed med. Dette omhandler blandt andet støvsugning og vask af alle gulve, rengøring af toiletter og køkken samt aftørring af støv på diverse overflader. Vi sørger for, at din virksomhed bliver flot og ren, sådan at når du og dine kolleger møder ind næste morgen, så er der en dejlig ren duft i hele firmaet. Vi sørger samtidig for, at der bliver skabt et godt og sundt indeklima i firmaet.

Gode priser = glade kunder

Når man vælger at få foretaget firmarengøring her hos os, så skal man ikke være bange for prisen. Vi har nogle yderst favorable priser på vores rengøring i København. Vores gode prisniveau samt vores gode service er med til at sikre, at vores kunder er glade for det stykke arbejde, vi udfører, og det får dem til at hyre os igen en anden gang.

Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular, sådan at vi sammen kan finde den bedste løsning  inden for firmarengøring for lige netop dit firma. Du er også velkommen til at ringe på telefon 31 16 22 66 eller skrive til vores e-mail info@ms-concept.dk.

​BOOK ET MØDE

Book et gratis møde med vores kunderådgivere.

Det koster dig ikke en krone!

Udfyld formurlaren og vi ringer dig op hurtigst muligt.

 
 
Book et møde
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sankt Kjelds Plads 3, kld.     |     2100 København Ø     |     Tlf.:  31 16 22 66     |     Mail: info@ms-concept.dk     |     CVR: 31502284