MS CONCEPT ApS
Sankt Kjelds Plads 3
DK - 2100 København Ø
CVR: 27248365

Telefon: +45 70 26 94 30
Mobil: +45 31 16 22 66


E-mail: info@ms-concept.dk

​Flytterengøring gør flytningen lettere

Når du står og skal flytte fra din lejlighed, så er det super vigtigt, at lejligheden er i så flot en stand som overhovedet muligt. Dette betyder også, at der skal være gjort totalt rent. Det kan være svært at gøre lejligheden helt perfekt ren, hvis man står med det hele alene. Derfor tilbyder vi hos MS Concept at hjælpe dig med din flytterengøring i København og omegn.

Få flytterengøring ved både fraflytning og indflytning

Flytterengøring kan du både gøre brug af, når du skal flytte, men også når du skal flytte ind et nyt sted. Ved at få udført rengøring af professionelle er du garanteret et professionelt resultat hver gang. Vi kommer og sørger for, at din lejlighed bliver fuldstændig ren, så du ikke selv skal tænke på at gøre rent. Ud over at hjælpe privatpersoner med deres flytterengøring, så kan vi også hjælpe boligselskaber med at gøre rent i forbindelse med flytninger.

Altid god service - uanset opgaven

Hos os sætter vi en dyd i at yde en god service. Vi er meget fleksible, når det kommer til flytterengøring, sådan det er muligt for os at tilpasse rengøringen efter dit skema, sådan at det hele kommer til at ske på dine præmisser. Vi tilbyder dig en utroligt god pris på din flytterengøring i den bedste kvalitet i København og omegn.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad det er vi lige præcis kan tilbyde dig i forbindelse med flytterengøring, så skal du endelig ringe til os på telefon 31 16 22 66, sådan at du kan høre nærmere. Du kan også skrive til vores e-mail 

info@ms-concept.dk.

​BOOK ET MØDE

Book et gratis møde med vores kunderådgivere.

Det koster dig ikke en krone!

Udfyld formurlaren og vi ringer dig op hurtigst muligt.

 
 
Book et møde
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sankt Kjelds Plads 3, kld.     |     2100 København Ø     |     Tlf.:  31 16 22 66     |     Mail: info@ms-concept.dk     |     CVR: 31502284