MS CONCEPT ApS
Sankt Kjelds Plads 3
DK - 2100 København Ø
CVR: 27248365

Telefon: +45 70 26 94 30
Mobil: +45 31 16 22 66


E-mail: info@ms-concept.dk

​Håndværkerrengøring - grundig rengøring

Alle ved, at når man har haft håndværkere i huset, så er der støv og snavs over det hele. Det værste er murstøv, som kan sætte sig i alle revner og sprækker, som nu engang må befinde sig i huset. Det er en kæmpe opgave selv at skulle stå for håndværkerrengøring. Derfor tilbyder vi hos MS Concept at hjælpe dig med din håndværkerrengøring i København og omegn.

Vi tilbyder håndværkerrengøring efter både nybyggeri og renoveringsopgaver

Vi kommer gerne og hjælper med at få klaret din håndværkerrengøring ligegyldigt, hvor stort projektet har været. Det kan være, du har brug for rengøring efter endt renovation. Det kan også være, at du har brug for rengøring i forbindelse med opførelsen af nybyggeri. Vi hjælper gerne med alle typer af håndværkerrengøring, og vi lever altid et rigtig flot stykke arbejde til fordelagtige priser.

Vi klarer det hele inden for rengøring

Når du lader os stå for din håndværkerrengøring, så kan du godt regne med, at vi sørger for, at det hele bliver gjort grundigt rent. Vi sørger for at der bliver ryddet op og gjort rent efter håndværkerne, lige såvel som at vi sikrer, at der ikke er noget støv tilbage i nogen som helst lokaler, sådan at I kan bruge huset med det samme igen. Vi leverer en super god service, når vi er ude og gøre rent efter håndværkerne, og vi lover, at du altid vil være 100 % tilfreds med det stykke arbejde, som vi leverer.

Vil du vide mere om vores håndværkerrengøring i København? Så kontakt os igennem vores kontaktformular eller ring til os på telefon 31 16 22 66, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også skrive til vores e-mail 

​​​info@ms-concept.dk.

​BOOK ET MØDE

Book et gratis møde med vores kunderådgivere.

Det koster dig ikke en krone!

Udfyld formurlaren og vi ringer dig op hurtigst muligt.

 
 
Book et møde
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sankt Kjelds Plads 3, kld.     |     2100 København Ø     |     Tlf.:  31 16 22 66     |     Mail: info@ms-concept.dk     |     CVR: 31502284