MS CONCEPT ApS
Sankt Kjelds Plads 3
DK - 2100 København Ø
CVR: 27248365

Telefon: +45 70 26 94 30
Mobil: +45 31 16 22 66


E-mail: info@ms-concept.dk

Rengøringsfirma med fokus på erhvervskunder

​Mangler du et rengøringsfirma i København, som kan få din virksomhed til at virkelig skinne, så kan vi hos MS Concept være din hjælpende hånd. Vi er et rengøringsfirma, som er specialiseret inden for rengøring af erhverv. Vi står klar til at hjælpe dig, lige meget hvilken type opgave du skal bruge professionel rengøring til.

Vores rengøringer er altid i top – undtagen prisen

Hvis du vælger MS Concept til at varetage din rengøring, så får du et rengøringsfirma, hvor kvaliteten af vores rengøring samt servicen altid er i top. Det eneste som ikke er i top er vores priser. Vi sørger for, at din virksomhed bliver rengjort fra top til bund i absolut topkvalitet, sådan at du med garanti har lyst til at anvende vores rengøringsfirma i København næste gang, du har brug for hjælp til at klare rengøringen.

Vi klarer alle rengøringstyper i vores rengøringsfirma

Hos MS Concept kan vi klare mange forskellige typer af rengøring for erhverv. vi kan blandt andet hjælpe dig med at få renset din virksomheds tæpper eller rense filtrene på eksempelvis virksomhedens emhætter. Ud over de mere gængse rengøringsopgaver, så kan vi også udføre specialopgaver så som rengøring og behandling af lofter. Vi klarer alle typer af opgaver med et smil.

Hvis du mangler et rengøringsfirma i København, så tag kontakt til os allerede i dag ved at skrive os en mail på info@ms-concept.dk eller ringe til telefon 31 16 22 66.

​BOOK ET MØDE

Book et gratis møde med vores kunderådgivere.

Det koster dig ikke en krone!

Udfyld formurlaren og vi ringer dig op hurtigst muligt.

 
 
Book et møde
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sankt Kjelds Plads 3, kld.     |     2100 København Ø     |     Tlf.:  31 16 22 66     |     Mail: info@ms-concept.dk     |     CVR: 31502284