MS CONCEPT ApS
Sankt Kjelds Plads 3
DK - 2100 København Ø
CVR: 27248365

Telefon: +45 70 26 94 30
Mobil: +45 31 16 22 66


E-mail: info@ms-concept.dk

​Special rengøring til virksomheder med særlige behov

Mangler du et dygtigt rengøringsfirma i København og omegn til at klare din special rengøring, så kan MS Concept være løsningen for dig. Vi kan hjælpe alle typer af virksomheder med deres specialrengøringer. Vi har stor erfaring inden for flere forskellige områder af special rengøring, og vi kan derfor hjælpe med mange forskellige rengøringsopgaver.

Hvilke typer af special rengøring tilbyder MS Concept?

Hos MS Concept kan vi klare mange forskellige typer af special rengøring i København. Dette kan eksempelvis være tæpperens, hvis du har fået nogle genstridige pletter på gulvtæppet i din virksomhed. Vi tilbyder også specialrengøringer af forskellige filtre, som kan være at finde i virksomheden. Vi klarer også gerne special rengøring af eksempelvis din virksomheds lofter, sådan at disse også bliver holdt pæne og rene.

Vi har det rigtige udstyr til at klare din rengøring

Når man skal have gjort rent på en special måde, så er det nødvendigt at anvende noget bestemt udstyr. Lader du os stå for din special rengøring, så skal du ikke bekymre dig om at skaffe de korrekte maskiner til rengøringen, da vi selv har alle de maskiner, der skal bruges til at udføre den bedste rengøring. Vi kan tilbyde dig specialrengøring i den absolutte topklasse, med et højt service niveau og til en ganske god pris, hvor de fleste kan være med.

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed ved at ringe til os på telefon 31 16 22 66 eller skrive til vores e-mail 

info@ms-concept.dk.

​BOOK ET MØDE

Book et gratis møde med vores kunderådgivere.

Det koster dig ikke en krone!

Udfyld formurlaren og vi ringer dig op hurtigst muligt.

 
 
Book et møde
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sankt Kjelds Plads 3, kld.     |     2100 København Ø     |     Tlf.:  31 16 22 66     |     Mail: info@ms-concept.dk     |     CVR: 31502284