MS CONCEPT ApS
Sankt Kjelds Plads 3
DK - 2100 København Ø
CVR: 27248365

Telefon: +45 70 26 94 30
Mobil: +45 31 16 22 66


E-mail: info@ms-concept.dk

​Restaurantrengøring af professionelle fagfolk

Hvis du er ejer af en restaurant, så ved du, hvor vigtig en god hygiejne er. Hos MS Concept kan vi tilbyde hjælp til restaurantrengøring i København og omegn, sådan at din restaurant altid vil tage sig bedst muligt ud for både kunder og medarbejdere. Vælger du os til at klare din restaurantrengøring, så garanterer vi et stykke godt udført arbejde hver gang.

Vi tilbyder kvalitetssikret restaurantrengøring

Når vi hos MS Concept skal udføre restaurantrengøring, så bliver der altid udført en kvalitetskontrol, sådan vi kan være sikre på, at vores rengøring lever op til den forventede standard, og for at sikre vores kunder, at deres restaurantrengøring er af høj kvalitet. Når vi udfører restaurantrengøring, så sørger vi for, at alt inventar i både køkken lige såvel som restauranten bliver rengjort til fulde, så der ikke er en finger at sætte på rengøringen.

Rådgivning og en professionel tilrettelagt rengøringsplan

Inden vi påbegynder din restaurantrengøring, så er det meget vigtigt, at vi får udformet en rengøringsplan. Vi står klar til at rådgive vores kunder og i samarbejde med dem komme på en rengøringsplan, som passer til den type restaurantrengøring, som de ønsker. Ved at have en kvalitetssikret rengøringsplan, så er du som kunde også sikker på, at din restaurantrengøring bliver udført på den helt korrekte måde.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for restaurantrengøring, så skriv os en mail på info@ms-concept.dk

​BOOK ET MØDE

Book et gratis møde med vores kunderådgivere.

Det koster dig ikke en krone!

Udfyld formurlaren og vi ringer dig op hurtigst muligt.

 
 
Book et møde
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sankt Kjelds Plads 3, kld.     |     2100 København Ø     |     Tlf.:  31 16 22 66     |     Mail: info@ms-concept.dk     |     CVR: 31502284