MS CONCEPT ApS
Sankt Kjelds Plads 3
DK - 2100 København Ø
CVR: 27248365

Telefon: +45 70 26 94 30
Mobil: +45 31 16 22 66


E-mail: info@ms-concept.dk

​Institutionsrengøring og skolerengøring

Hvis du mangler et dygtigt rengøringsfirma til at klare din institutionsrengøring eller skolerengøring, så står MS Concept i København klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring inden for diverse former for rengøring, og vi kan derfor være behjælpelige med at klare rengøringen i både børnehaver, vuggestuer og på skoler.

Skolerengøring og institutionsrengøring klares til perfektion

Lige meget om det er institutionsrengøring eller skolerengøring du har brug for hjælp til, så kan vi klare det. Vi har mange års erfaring med rengøring på skoler og institutioner, blandt andet i børnehaver og vuggestuer, så vi er vant til at klare selv de mest genstridige pletter. Ved at lade os klare din institutionsrengøring eller din skolerengøring, så er du samtidig sikret et bedre indeklima. 

Når du lader os foretage din skolerengøring eller institutionsrengøring i København, så sørger vi for at bakterieniveauet bliver holdt nede. Ved at lade os stå for rengøringen, så er du sikker på at møde op til rene og pæne omgivelser hver dag.

Få god kvalitet til en god pris

Når du lader os stå for din skolerengøring eller institutionsrengøring, så er du sikret en rengøring i god kvalitet. Vi fuldfører altid vores arbejdsopgaver på bedst mulig vis, og så har vi også nogle rigtig gode priser, som gør, at de fleste kan være med. Vi sørger for at servicen er i top, sådan at du har lyst til at benytte dig af vores services næste gang, du har brug for hjælp til institutionsrengøring eller skolerengøring i København.

Hvis du ønsker et møde eller et uforpligtende tilbud, så udfyld vores kontaktformular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på telefon 31 16 22 66 eller skrive til vores e-mail ​info@ms-concept.dk.

​BOOK ET MØDE

Book et gratis møde med vores kunderådgivere.

Det koster dig ikke en krone!

Udfyld formurlaren og vi ringer dig op hurtigst muligt.

 
 
Book et møde
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sankt Kjelds Plads 3, kld.     |     2100 København Ø     |     Tlf.:  31 16 22 66     |     Mail: info@ms-concept.dk     |     CVR: 31502284