MS CONCEPT ApS
Sankt Kjelds Plads 3
DK - 2100 København Ø
CVR: 27248365

Telefon: +45 70 26 94 30
Mobil: +45 31 16 22 66


E-mail: info@ms-concept.dk

​Kontorrengøring til store og små virksomheder

Når du efter en endt arbejdsdag går hjem fra kontoret, så er du godt klar over, at der nok er blevet lidt beskidt i løbet af dagen. Men det at gøre et helt kontor rent kan være en stor opgave, hvis man står med det alene. Derfor skal du vælge at ansætte MS Concept til at klare din kontorrengøring i København og omegn. 

Hvis du lader os stå for din kontorrengøring, så er du sikker på at møde op til et kontor, som er blevet gjort rent fra top til bund, sådan at du og dine kolleger kan starte dagen i dejlige rengjorte omgivelser.

Vi klarer alt inden for kontorrengøring

Hvis du vælger os til at klare din kontorrengøring i København, så kan du være sikker på at få et stykke arbejde, som er udført til punkt og prikke. Når vi tilbyder rengøring af kontorer, så omfatter det en grundig støvsugning af gulvene samt gulvvask, rengøring af toilet og køkken samt aftørring af støv. Vi sørger altså for, at din virksomhed kommer til at dufte rent. På den måde er vi også med til at skabe et godt indeklima for dig og dine kolleger.

Få god service til fornuftige priser

Kontorrengøring, som bliver udført af os, er altid af den højeste kvalitet. Men vores priser er helt i bund. Vi giver en fair pris på vores kontorrengøring i København, så både de store og de små virksomheder kan være med.

Hør mere om vores kontorrengøring ved at ringe til os på telefon  31 16 22 66eller ved at sende en e-mail til

info@ms-concept.dk.​

​BOOK ET MØDE

Book et gratis møde med vores kunderådgivere.

Det koster dig ikke en krone!

Udfyld formurlaren og vi ringer dig op hurtigst muligt.

 
 
Book et møde
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sankt Kjelds Plads 3, kld.     |     2100 København Ø     |     Tlf.:  31 16 22 66     |     Mail: info@ms-concept.dk     |     CVR: 31502284